• 32
    alınacak 3 puan şampiyonluğun en kilit puanlarından birisi olacaktır. iyi futbol ve sahada hırs ile gelirse 1 puana da razıyım.
    ancak,
    savunma konusu kafamı çok karıştırıyor halen. yapacak bir şey yok. semih gelen her topa kafa vurdurmak konusunda uzman (u: nasıl uzmanlık lan bu?). hakan onun açıklarını da kapatmaya çalışırken kendi bölgesinde açık veriyor ve carole de çözüm olmuyor. sabri'yi geçiyorum, tek kelime yazmak fazla bence.
    durum buyken orta sahada gidip gelen, sezonun başında umut veren tolga kayıplarda, selçuk iş yapacak kadar geri gelse bile göstermelik, ayağını topa uzatmadan geri gidiyor, de jong artık o kadar genç değil git gel çok zorlanıyor.
    normalde esas umudumu hücum hattına saklamış olurdum da garry ne verebilecek belirsiz, josue sezonun başından beridir oynadığı gibi oynarsa sağ kanadımız bir başka otoban olur bu maç. eren zaten hava topu gelmediği sürece çok etkisiz halen, 1 - 2 gol atıp kendini bulması lazım en kısa zamanda da, o golü attıracak ortayı yapacak isim sabri mi? *
    bu bağlamda baktığımda bir tek sneijder kalıyor bireysel yetenek ile bir şeyler yapabilecek. hadi bruma - poldi yada en bilemedin sinan - yasin belki hücum anlamında daha çok şey katabilirdi, umudumuz artabilirdi de... neyse.

    ayrıca, buz gibi bir havada akşam oynanacak maç. hakem mete kalkavan yine, bu sezon sinan gümüş'ten daha fazla galatasaray maçına çıktı lan. böyle federasyonun ben!

    umarım kazanırız, bu şartlarda bile kazanırsak yıldırım demirören bile bizi durduramaz gibi geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın