resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 3599
    galatasaray taraftari 3 sözü önemser;

    ben sporcunun zeki cevik ve ayni zamanda ahlaklisini severim - mustafa kemal atatürk

    kimseden bir fayda ummam ben, dilenmem kol kanat,
    kendi boşluk, kendi gök kubbemde kendim gezginim.
    bir eğik baş bir boyunduruktan ağırdır boynuma;
    fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür bir şairim (galatasarayliyim) - tevfik fikret

    “bilirsiniz ki her insanın ayrı bir huyu, ayrı bir karakteri olduğu gibi, her futbol takımının da kendine has bir karakteri vardır. biz sizlere burada galatasarayımız’ın huyunu suyunu açıkça ve iyice anlatabilirsek, onu adamakıllı tanıyıp, inşallah senelerce dost geçinirsiniz. galatasaray bir his takımıdır. renklerine aşık birbirlerine seven futbolcuların takımıdır. galatasaray feragat (vazgeçiş) ve fedakârlıklarla çalışacak futbolcuların takımıdır. galatasaray şımarıkları, kendini beğenmişleri, yalnız kendini düşünenleri sevmez. kısacası galatasaray, bir halatı hep birlikte çekenlerin, hep birlikte üzülüp, hep beraber sevinmesini bilenlerin takımıdır.” - gündüz kilic

    emre bu 3 sözü de karsilamiyor, yalcin ayhan da öyle, ersun yanal da böyle, süper formda olsalar da istenmeyecekler, iste bu yüzden bu arkadaslarin kulübümüzde yeri yok.

    yeni transfer ahmet calik, zeki, cevik ve ahlakli olabilir, gunduz kilic'in sözünü de karsilayabilir ama fikri ve vicdani hür biri degildir o yüzden de elestirilmektedir, konu bu kadar.

    galatasaray'a gelmesini istediginiz oyuncular icin bu 3 söz ile degerlendirirsek ne kavga ne de dövüs olur icimizde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın