resim
Ahmet Yılmaz Çalık
Mevki:Stoper
Doğum:26.02.1994
Ölüm:11.01.2022 (27)
Uyruk:Türkiye
  • 405
    gençlerbirliğinden takımımıza katılan defans oyuncusu. stoper için pek uzun sayılmaz aslında ama sıçrama yeteneği ile falan boyunun dezavantajını kapatabilir stoper bölgesi için. hamleli, mücadeleci bir oyuncu olduğu söyleniyor. eski teknik direktörü ve futbol duayeni ümit özat -ki kendisi fenerbahçe' nin efsane kaptanlarından biridir, gerek güzide fenerbahçe kulübüne gerekse de milli takıma büyük katkılar vermiş değerli bir spor insanıdır, ak patili değildir, zaten üslubundan, hayata, karşı cinse falan bakışından tam bir atatürkçü olduğu görülebilir- kendisini ''türkiye' nin en iyi stoperi'' olarak tanımlamaktadır.

    vatan, millet sevdalısı, tarafsız cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan' ın sempatizanı olan bu yeni aslan parçası tl üzerinden değil euro üzerinden yaptırmış kontratını. gerçekten karakteriyle de kendisine hayran bırakacak gibi herkesi. sayın tarafsız cumhurbaşkanımız ise vatan millet sevdalısı gençlere seslenip eruodan, dolardan uzak durun falan derken pek tabii ki sporcuları kast etmediğinden vatan millet sevdalısı sayın ahmet çalık eruoyu uygun görmüş kendisine.

    http://www.galatasaray.org/...-galatasarayda/34499

    edit: işbu entry niteliksiz olduğu gerekçesiyle nitelikli hale getirilmiştir.

    edit 2: galatasaray store' un önünden geçersem, bir maça bilet alırsam, lig tv' ye para verirsem yüzüme tükürsünler. yeter lan artık! ayıptır lan! bu kadar insanın duygularıyla oynayamazsınız, alenen bu kadar insana yalan söyleyemez bu kadar insanla dalga geçemezsin. cumhurbaşkanı ayrı, sporcusu ayrı, kulüp başkanı ayrı... yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın