resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 12555
    fm oynayan sözlük yazarları zannediyorlar ki, 1 transfer yapayım, gol ve goller attırsın. arkadaş senin takımın çöp. bu adamın önünde drogba oynarken o yıl 17 gol attı. hatırla juventus maçımızı, geriden topu şişirdiler drogba indirdi wesley vurdu. hatırla nasıl attı, burak çapraz koşu yaptı defansı çekti, 1 veya 2 adam mecbur drogbayı tuttu, ceza sahası yayında topu aldı, baktı etrafında kimse yok vurdu ve gol oldu.

    şuan olan nedir, çok hırslı ve kendini hırpalıyor bunu herhalinden anlıyoruz, son 2 sezonda umut bulut diye bir kanserle oynadı, sadece wesley'e markaj uygulamak bile yetiyordu. keza umut boş kaleye de atamıyor. wesley ceza sahası yayında topu alıyor, yanında 2 tane defans var, çalım atma özelliği olmadığı için ceza sahasında boş alanda bulamıyor çünkü burak gibi defansı kendisiyle beraber götüren bir adamda yok. wesley kendi oyunununda dışına çıkmaya çalışıyor bundan dolayı, ayrıca tek başına bir şey yapamıyorda.

    sevgili yazarlar futbol ve basketbol zor oyunlar değil belli başlı kuralları var, yaparsan başarılı oluyorsun. bunun bir diğer kuralı futbol iyi oyuncularla oynanır. bunun bir diğer kurulu takım kimyası önemlidir( elmander necatili enginli ujfalı takım kimyası mesela). belli bir sistemin olması önemlidir. şuan galatasaray takımında bunların hangisi varda kalkıp sneijderi eleştirebiliyorsunuz allah aşkına. sneijder gitsin demek çok kolay yerine kim gelsin veya açığını nasıl kapatırız, onuda yazarsanız en azından bizde aydınlanırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın