• 1
    yine donup dolasip sivayarak geldigimiz yer. serdar aziz, semih kaya, hakan balta ve ahmet calik. her hatalarinda artik bu arguman dillere pelesenk olur. servet cetin' in laneti. servet'le gokhan milli takimin defansi diye yillarca ekmek yediler. galatasaray'dan kovulduktan sonra da milli takim yuzu gormedi servet. hatta gittigi takimlari da yamulttu. simdi yine ayni muhabbet basladi.

    abv oyle milli takim defansinin olur mu? milli takim dunyanin en az gol yiyen milli takimi cunku. uzun uzun yerli oyuncularin pozisyon bilgisini falan kasamiycam. 14 yabancili ligte vaktiyle daha az yabanci varken kacini defansa kullanmisiz ne kadar basarili olmusuz? kac defans yerli oyuncu patlak vermis kac defans yabanci patlak vermis?

    benim aklima bir meira bir de kuzmanovski ile venison geliyor ki son ikisi libero oynuyorlardi. thomas song, stumpf gotz, ujfalusi, popescu, filipescu, eboue, van gobbel. hepsi efsane oynadilar. lan fransa 2. liginden gelen carole bile iyi topcu olmasa da sag bek rezaleti yasatmiyor.

    yani ben cok darlandim artik. icim sikildi. ruhum sikildi. yani napiyorsaniz yapin. bi galatasarayim vardi onu da kurda kusa menejere ac yoneticiye yem ettiniz. artik futbol konusanlara ilgilenmiyorum diyorum. diyecek bisey kalmadi. bravo.
App Store'dan indirin Google Play'den alın