• 77
    galatasaray ile ilgili konularda fikirlerine itibar etmesem de uzun zaman sonra kendisi ile ilk defa aynı görüşteyim diyebilirim. milli takım teknik direktörlüğü adayı abdullah avcı'ymış. şimdi daha önce basında abdullah avcı ile ilgili çıkan söylentileri açıkçası önemsemiyorum. tıpkı mehmet demirkol'un dediği gibi milli takım deneyimi olan bir hoca. yeni neslin tamamı (arda turan, nuri şahin, caner erkin, ufuk ceylan vs...) onun elinden geçmiştir. eee yabancı ile çalışmayacağına göre, herhangi bir transferde bulunmayacağına göre, anadili türkçe'yi konuşup oyuncuları ile en iyi iletişimi kuracağına göre neden olmasın diyorum. genç milli takımın başında iken o'nun ve ekibinin karşılaştığı birçok futbolcu şu anda ülkelerinde a milli düzeyinde top koşturuyor. geçenlerde arda turan'ın yaptığı açıklamayı hatırlayın.

    bunun dışında, bence abdullah avcı'nın medya iletişimi bakımından kötü bir izlenimi de yok... demeçlerini takip edenler bilirler. ekrandaki açıklamaları gayet olumlu, mantıklı. ibb gibi taraftarı olmayan ve atatürk olimpiyat stadı'nda oynamaya mahkum edilen bir takımı lig'de tutuyor ve genelde olumlu futbol oynatıyor bu ekibe.

    ha dersiniz milli takım için bunlar bence yeterli değil, saygı duyarım. bizim futbolumuz için söylüyorum kurdun adı yese de yamandır yemese de yamandır. kim gelirse gelsin eleştirip yerden yere vurmuyor muyuz? adamın aldığı parayı memleket meselesi yapmıyor muyuz? en azından bunlara adamakıllı cevap verebilecek biri olsun. hepimiz destek olalım. daha önce sözlükte yazmıştım bir italyan dostum zamanında "bizde iş milli takıma gelince 58 milyon teknik direktör vardır, annem de buna dahildir." demişti... tamam bizim diyarlarda anneler bu işlere pek karışmıyorlar ama babalar, oğullar, dayılar, amcalar, kayınlar, dünürler hepsi milli takım teknik direktörü... öyle değil mi?

    bırakalım bizi anlayan, bizimle bir olan, bugün iyi futbolcu dediklerimizi yetiştiren, onların gelişiminde katkısı olan biri onların başında olsun. öyle değil mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın