resim
Nigel de Jong
Görev:Sportif Direktör
Takım:Hollanda
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 799
    görülüyor ki galatasaray taraftarı kaleciyi saymazsak 9 kişinin açığını kapatabilecek bir orta saha arıyor. yerine şuan en formda hangi oyuncu oynuyor, alalım onu koyalım şu takımda inanın fark etmez. yarın arkasından söversiniz bu oyuncu leş diye. sağı selçok arkası semih hakan(milli savunma bakanıda yaştan emekli olacak artık, tek hamleli) , sağ bek desen süzgeç, sol bek desen sol açığın(bruma) yardıma gelmiyor, ve önünde sneijder gibi takım savunmasına katkısı olmayan bir adamla oynuyor.(keza ben sneijderden takım savunmasına ahım şahım bir katkıda beklemiyorum.)

    eleştirdiğiniz adam bu beyler, kaldı ki kendiside zaten eski nigel de jong değil ama siz sorunu çok yanlış yerde arıyorsunuz. şu adamın yerine melo olsa inanın hiç bir şey de-ğiş-mez-di. melo en fazla riera'yı dövdüğü gibi 2-3 adamı dövdüğü ile kalırdı sinirinden. hatırlayın meloda giderken eski melo değildi selçuk melo tandemi bozuldu diyordunuz( bozulan melo olmamasına rağmen)

    galatasaray futbol takımının karşısına mahalleli olarak 15 er dakikadan çıkalım kafa kafaya oynarız beyler. sonrasında bizim mahallenin kondisyonu yetmez. ne yazık ki durum bu, kabul edin ve tek bir adamı asmaktan vazgeçin. hayır bu adam bruma gelmiyor diye sol beke mi kaysın, ileri gidip gelmeyen göbekli sabrinin bölgesini mi doldursun, selçuğun açıklarını mı kapatsın, yoksa semihten top geçer diye defansa gömülü mü oynasın. siz söyleyin yarın gidip çözümü de jong kardeşe söyleyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın