resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 11792
    gecenin bir vakti barça maçı izlerken oyuna girdiğini görünce duygulanmamak için kendimi zor tuttuğum adam.

    bu adamı izleyince o kadar itici, o kadar samimiyetsiz geliyor ki anlatamam.

    gel gör ki kendime hakim olamıyorum. sen kalk senin benim gibi bayrampaşa gibi bir yerde büyü. gece gündüz izlediğimiz si.ik türkiye liginde oyna. vestel manisa falan lan.

    bu adam bir kere yedekteydi ben o zaman 13-14 yaşında falanım belki tam hatırlamıyorum. komşuda izliyorum galatasaray maçını. komşudaki abi dedi ki : bak arda var yedekte girsin oyuna fena topçu değil dedi. yenik durumdayız. o zaman arda' nın adı bile yok. bende demiştim ki '' abi serkan çalık var bence o girsin o daha iyi ''.

    ben o anları hatırlıyorum bir de adamı aniden barça maçında kenarda görünce değişik geliyor. bu adamın bana kazandırdığı önemli birşey var. gerçekten ama gerçekten hiçbirşey imkansız değil bu hayatta. birşeyi olma ihtimalin varsa gerekli şeyleri yaparak ve isteyerek olabilirsin. ben bu adam gs' de oynarken bundan 10 sene önce yaklaşık. rıdvan dilmen' in programında '' barça' da oynamak istiyorum '' dediğini hatırlıyorum adım gibi. hatta pedroyu keserim diyordu sol kanatta. bu senede sol kanatta iyi işler yaptı.

    konuşmasa türkiye' nin en sevilen adamı olur çok net.

    bir de bu adam barça' ya transfer olduysa bu adamın futbolculuğu tartışanla futbol konuşmayın hatta kale almayın çünkü o adam zır cahildir. barça maçlarında sırıtmıyor sonuçta. ben çok duygulanıyorum kendisini görünce. ama arda olduğu için değil sadece içimizden geldiği için.

    kendisinden galiba nefret ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın