resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 8232
    an itibariyle euro 3.92 , dolar 3.73 ( bu başkan ilk kez, futbolcu maaşlarını tl ye çevirdi, euro olan bazı futbolcuların maaşlarını da euro kurunu sabitleyerek maaş verdi.)

    ve balık hafızalı olmayın, kaçtı gitti demeyin arkasından. bu adam galatasaray'dan riva ve florya için yetki istediğinde vermediğimizi hatırlatırım. buna istinaden bana camia güvenmiyorsa burada durmanın anlamı yok dedi ve ceketini aldı gitti. galatasaray'ın kurtuluşunu peşkeş çekenleri, nasıl savunabiliyorsunuz bu adamın üzerinden aklım almıyor. tutturmuşsunuz galatasaray'ı borçlandırdı, velev ki borçlandırdı galatasaray'ı siz haklısınız. en azından galatasaray'ı borçlandırdığı her adam geldi topunu oynadı. o oyunla şampiyonlar liginde çeyrek final gördük, ligi domine edip 4.yıldızı aldık. şuan ki başkanın döneminde 2 tane futbolcu hiç oynamadan sadece erasmus yapıp gittiler. başka bir klüpte olsa şuan o başkanı bir saniye oturtmazlardı, en azından futbol şube sorumlusu, bir saniye oturamazdı. konuşulmuyor bile bu olaylar klüpte. ünal aysal'ın başkanlığı döneminde ve başkanlığı bırakmasından yıllar geçmesine rağmen eleştiriliyor ama malum şuan ki başkan eleştirilmiyor bile.

    kusura bakmayın ama fener medyası bile bizim başkanı eleştirmiyorsa, geçtim sucuk ekmek tayfasını yolumuz yol değildir.

    yaşınız yetiyor mu hatırlamıyorum ama özhan canaydın zamanında yaptığı yardımların yüzü suyu hürmetine konuşmayın şu adam hakkında artık veya şike sürecinde durduğu duruştan dolayı konuşmayın ya da fenerbahçe maçında takımı sahadan çekebilecek omurgası ve galatasaraylılık duruşunu koruduğu ve bugün bizim başımızı dik yürüttüğü için bile sessiz kalabilirsiniz, beğenmiyorsanız dahi. benim için her zaman yerin çok ayrı olacak. her şey için çok teşekkürler ünal başkan.

    not: komisyon olayları ve galatasaray'da hırsız var dediğimiz günlere el birliği ile geldik. ünal aysal zamanında, başkanın kendi isteği ile galatasaray'ın bağımsız denetçiler tarafından denetlendiğini (ernst & young firması) şuan ki dursun başkan yönetiminin şeffaflıktan çok uzak olduğunu hatırlatırım. saygılarımla
App Store'dan indirin Google Play'den alın