• 347
    galatasaray sözlüğe ad, soyad, tc kimlik numarasıyla üye olunmuyor. burada galatasaraylılar anonim. insanlar kimliklerini açıklamak zorunda değiller. bunun üzerinden polemiğe girmek, yazarı yıpratmaya çalışmak, kim olabileceğini sürekli gündemde tutmak bana hem kişiye hem de sözlük kurallarına yapılan bir saygısızlık gibi geliyor. hayır kimliğini bilsen ne olacak? bu defa da kimliğini onaylaman mı gerekecek? güven testine mi sokacaksın adamı?

    yaşadığımız genel bir tecrübe var. verdiği bilgiler temeli olan, kaynak kabul edebileceğimiz nitelikte. dolayısıyla bu ortak kanı doğrultusunda da sözlüğe haber niteliğindeki entryleriyle katkı sağlamasına izin veriliyor. neticede bireyleri sözlükte yazdıklarıyla değerlendiriyoruz. levent tüzemen olsa ne değişir? ayrıca medyanın kurallarının farklı olduğunu hepimiz biliyoruz. dolayısıyla gerçek kimliklerin sergilenememesi gerçekte bilinenlerin yazılamaması tahmin edilebilir bir hadise. medyadaki tutumuna göre yargılamayı da doğru bulmuyorum. ben kendisine itimat ediyorum. kimliğini de zerre umursamıyorum. isteyen kaale almamakta serbest tabi.

    bence kötü yönetim, beklentilerin boşa çıkması falan biriken enerjinin bu arkadaş üzerine kanalize olmasına sebep oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın