• 343
    kim olduğu oldukça önemlidir aslında. öncelikle körü körüne hele tanımadığım hatta kim olduğunu dahi bilmediğim birisine körü körüne inanmayacak kadar tecrübe yaşamış bir insanım. sakın galatasaray sözlük'ün ve dolayısıyla sosyal medyanın önemsiz olduğunu zannetmeyin. zira taraftarlar arasında sosyal medya gerçekten önemli bir yer tutuyor. çünkü taraftar profili her geçen gün gençleşiyor, her geçen gün yeni teknolojileri, yani sosyal medyayı kullanan nesil taraftar oluyor. bu nedenle sosyal medya oldukça önemli.

    buradan neye gelmek istiyorum peki? şuna gelmek istiyorum. bu sözlük'ün ciddi potansiyelini kullanarak olumlu/olumsuz yönlendirme yapmak çok kolay. uzun zamandır takip ediyorum quakerboy'u. çok uzun zamandır. verdiği haberlerin doğruluk payı oldukça düşük. olabilir. transfer haberi doğru olacak diye bir durum yok. pek çok transfer son saniyede yatabilir ya da hiç olmayacak denilen bir transfer son anda yapılabilir.

    ama bu tür haberleri veren kişinin kim olduğu önemlidir. kimlere yakındır? kimlerle iç içedir? söyledikleri ne kadar manipülasyon amaçlıdır ya da değildir? kişiyi tanımadıkça bilemeyiz. biz burada adını dahi bilmiyoruz. kim olduğunu dahi bilmiyoruz. "x gazetesinde yazar" söylentisi dışında hiç bir şey yok. bu söylediklerimi kişisel algılamasını istemiyorum. ancak misal benim tahmin ettiğim üzere evre göz ise söyledikleri manipülasyon amaçlıdır. umarım değildir. ama bana öyle geliyor.

    iş dalgaya vurulmuş ama bence kim olduğu önemli. tabii ki kim olduğunu söylemeyecektir. zira bunu yaparsa kendisine kolay kolay haber gitmez. ama yine de önemli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın