resim
Luis Pedro Cavanda
Takım:-
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Belçika
  • 502
    bu herif üstüne herkes ayrı saçmalıyor.

    cavanda en büyük özelliği üstün fiziği olan, tekniği vasat, konsantrasyonu problemli bir oyuncu. bana sorarsan hem sağ hem de sol bekte oynayabildiği ve defansif açıdan ligin çok üzerinde olduğu için iyi bir yedek ama herkes bu görüşe katılmak zorunda değil elbette. "as oyuncu olarak oynayamayacaksa galatasaray'da işi yok" diyene de saygı duyarım ama bu görüşe göre takımın yarısı çöp demektir zaten, tek çıkış yolu da bir arap şeyhinin kulübü satın alıp sıfırdan muhteşem bir kadro kurmasıdır. her neyse.

    en büyük özelliği fiziği olan bu adam geçen sene kadro dışı kalmış ve kamp yememiş. aylardır maça çıkmamış. tekniği zaten düşükken maç kondüsyonunu da kaybetmiş, dolayısıyla hiçbir esprisi kalmamış. sen bu adama gidip de 1.8 milyon euro ödersen elbette çöp transfer olur. ondan sonra "böyle çıkacağını tahmin ediyorduk ama hoca istedi" desen de millet sana kıçıyla güler, hiç kusura bakma.

    gelelim cavanda'nın potansiyeline. cavanda fiziksel olarak üstün olduğu müddetçe, yani hazırlık ve türkiye kupası maçlarıyla forma şansı bulduğu sürece rotasyon için iyi bir yedek olur. çöp falan değildir. karakteri problemli biriyse, basının haber yaptığı gibi tesislerde çırılçıplak geziyorsa orasını elbette bilemem ama bu adam seneye bu kadar kötü oynamayacak.

    kamp yememiş adamı hedef tahtasına koymak yargısız infaz yapmaya benziyor. bu doğru bir tavır değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın