• 6
    2015-2016 sezonunda hatay büyükşehir belediyesi ile harikalar yaratmış, sezon içinde rakip takımda görüp beğendiği marina kuzina ile sezon sonu evlenip takımına transfer etmiş, sezon kötü şekilde başlayıp 9 maçta 1 galibiyet alabildikten sonra eşi ile birlikte takımdan şutlanmış olan abimiz.

    eşinin anlatımıyla, tanışma hikayeleri de şöyleymiş:

    --- alıntı ---

    mersin'deki mersin-hatay lig maçında karşı tarafın koçu çok agresifti, nitekim iki teknik faulle diskalifiye oldu. maçı da onlar kazandı. bir sonraki gün antrenman için gittiğim salonda karşılaştım. bana selamlaşma arasında "gözlerin mutsuz bakıyor oysa o gözlerin mutlu olmaya hakkı var" dedi. ertesi gün yine mersin'de türkiye kupası erteleme maçında (agü-hatay) onu bir daha gördüm. bizim maçta atıldığı için bu defa tribündeydi ama kafesini parçalamaya çalışan aslan gibiydi. onunla ilgili ilk izlenimlerim böyleydi... biraz aşırıya kaçsa da oyunu yaşaması ve agresif tavırları bende olumlu etki yarattı, çünkü ben de öyleyim. 10 gün sonra bana haber gönderip tanışma isteğini iletti. kabul ettim. uzun bir süre sonra buluşup bir kahve içtik ve telefonla konuşup işi ilerlettik.

    --- alıntı ---

    7 ocak 2017 galatasaray hatay bşb kadın basketbol maçı öncesi rakibi araştırırken çıkan bilgiye bak sen, galatasaray sözlük magazin servisi amaçsızca sundu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın