resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 12518
    eskiden soyle demissin simdi boyle mi oldu tipi yazarlar ne cok turedi bu aralar. bir futbolcu iyi performans gosteriyorsa o performansi gosterdigi surece sozlesmesi yenilensin de denir, bu adami kacirmayin da denir, supersin be aslanim da denir. ha adam fener'e juve'ye madrid'e catir cutur koydugu zamandan bir anda senede bir o da alanya'ya gol atar hale geldiyse bir donem yere goge koyamadigim adamin maasi tabi ki gozume batar, daha once methiyeler duzdugum adama artik gule gule deme vakti geldigini soylerim.

    arkadaslar futbolcularla evlenmiyoruz! bir donem adamin hayranlik uyandiran performansi oldu diye artik yattigi yerden paralar kazanmasini konusmamak aptalliktir. simdi muslera canimiz cigerimiz. aldigi parayi kimse ne konusur ne de gitsin falan gibi sacmalar. ha ama muslera her mac hatalar yapsa, olmayacak goller yese, kendisine olan guvenimiz azaldikca elestirilerimiz de baslayacaktir dogal olarak. cikip da "ya bu muslera bize yillarca maclar kazandirdi. artik geleni gideni iceri aliyor ama olsun hatri var, kaleye daha ucuz ve daha iyi performans gosterecek birini almayalim" mi diyecegiz? bunun adi nankorluk degil. bunun adi futbol!

    tuttugumuz takim iyi gunde de kotu gunde de sevdamizdir ancak futbolcular artik katki vermiyorsa guzelce plaketini verip ugurlamak da futbolcunun gecmisine olan sayginin da neticesi olarak olmasi gerekendir. adam hemen kosup "satan top olsun demistin ama" diye bana cemkiriyor. sneijder muthis oynarken satilmasi gundeme gelirse tabi ki oyle diyecegim. simdi de top oynamiyorsa aldigi para goze batiyor ve gonderilmesi gerekiyor diyecegim. burada bazi yazarlari cildirtan nedir anlamis degilim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın