resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 8510
    galatasarayı 1 kere şampiyon yaptı diye eleştirilemez ilan edilmiş td. arkadaş sonra noldu onuda söyleyin. şampiyon takımın anasını mikmedi mi. gönderdiği adamlar yerine aldığı çöplerle umut bulut ısrarıyla bu takıma kazık atmadı mı ? her fırsatta çıkıp bazı klüpler ceza alırsa avrupaya gidebiliriz gibi imalarda bulunmadı mı ? yenilence taraftarı suçlamadı mı ? yada işe yaramaz dediği wesley sayesinde başarı elde edince dediklerini yutmadı mı?

    bu adam galatasarayın 1 yılına mal olmuş bir adamdır. hatta 1 değil 2 yılına mal oldu. para harcamadı yok şöyle yaptı böyle yaptı deniyor. sen galatasarayın kadrosunun anasını ağlatıp sezon başında takımı yerlerde süründürürsen giden şampiyonluk parasından tut, gelecek reklam paralarına kadar hepsinden sorumlu olursun. burada para harcamadı edebiyatı yapmayın hayatınızda adını duymadığınız hala görmediğiniz jpkyı alan adamda umut bulutla yeniden sözleşme imzalamak isteyende kendisiydi. 1 sene daha kalsa bursaya aldırdığı çöpleri bizede aldırmaya çalışacaktı.

    ayrıca çok garip 3 kupa aldı 4 yıldızı taktı falan filan deniyor. bok gibi sezonda deniyor. ulan neresi bok gibiydi. liderle 50 puan mı fark vardı? kadro yapılanmasına bakınca şu an ki galatasaraydan daha iyi elinde kadro vardı nerdeyse. oldu o zaman belkide bize can simiti oldu diye jor hocayıda eleştirmeyelim. bundan sonra kimse eleştirmesin jor hoca olmasa bazı takımların ceza almasını bekleyenlere ilaç olurduk!

    sonuç olarak. kendisini iyi analım. aldırmadığı bedavaya oyunculara laf etmeyelim. umuta ihtiyacımız yok demesine filan hiç laf etmeyelim. ama galatasayın umuta ihtiyacı var bursanın yok dimi. bak yine aklıma geldiği. aldığı her galibiyet kendinin kaybettiği her maç taraftarın sorumluluğunda olan td. takım planlamasından zerre anlamayan, türk oyuncu dışında oyuncu bilmeyen. galatasarayın ligi ilk 5 dışında bitirmesinin tek nedeni td.
App Store'dan indirin Google Play'den alın