resim
Vitor Hugo Franchescoli de Souza
Takım:EC Bahia
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.87
Uyruk:Brezilya
  • 34
    --- alıntı ---

    maç başı tackle deneme - 2,1 başarı - 1,6
    maç başı pas arası - 2,7
    maç başı top uzaklaştırma - 3,5
    maç başı şut engelleme - 0,5
    pas yüzdesi - 79,3
    maç başı uzun pas isabet - 2,5

    kaynak: whoscored - https://www.whoscored.com/Players/111227

    --- alıntı ---

    top çıkaran stoper değil. görünen bu en azından. deniyor, ama isabetsiz. maç başı 4,5 denemiş 2,5 isabetli olmuş uzun pasta. dün konuştuğumuz domagoj vidanın bu istatistiği 6 isabet maç başına. evgen khacheridi ise 3,2. ikisinden de düşük uzun pas isabet oranı. ilginç istatistik şu, maç başı çıktığı 5,4 hava topunda 3,5 isabet sağlamış. pek etkisiz sayılmaz hava toplarında, hele de bizim savunmamız bu haldeyken iyi bile denilebilir. ama alternatifleri olarak vida ve khacheridi'yi alacaksak her ikisi de daha iyi. khacheridi 8'de 5,8. vida ise 6,5'ta 4.
    bizim esas eksiğimiz hava topu olduğu için ben adı ilk geçtiğinden beridir khacheridi'yi istiyorum. yaşı genç henüz (29) * ancak lider özellikleri var. hava toplarında etkili. ayrıca boyu 1,98 adamın. en kötü 5 sene oynar türkiye süper ligi seviyesinde. ki tekrarlıyorum "en kötü 5 sene".

    ayrıca, sol stoper bence bizim devre arasında değil sezon sonunda önceliğimiz olmalı. devre arasında sağ stopere yönelip sezonu hakan balta - x tandemi ile tamamlarsak sezon sonu gelecek bir sol stoper ile (bu isim hugo olabilir) önümüzdeki 4-5 yılın tandemini kurmuş olabiliriz. ki 7 milyon euro istiyormuş kulübü, 6'ya inmişler. bizimkiler 4,5 vermekteymiş. bu paraya avrupa'da ne vereceğinden emin olduğumuz bir stoper de alınabilir, ha alırsın 1,5 - 2,5 milyon euro aralığında tamam, sesim çıkmaz. ama 4,5 bu isim için çok gibi geliyor bana.

    ffp unutulmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın