resim
Vitor Hugo Franchescoli de Souza
Takım:EC Bahia
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.87
Uyruk:Brezilya
  • 31
    kendisinin transfer dedikodularından sonra üşenmeyip tekrarları dahi atlamadan bütün videolarını izledim. alınmasına ses çıkartmam zira güzel özellikleri var; ancak 3 temel sorun var:

    1) kendisinin topa girişi melo - de jong - pepe kıvamında. ülkemizdeki omuz omuza pozisyonda bile faul bekleyen ağlak futbolcu ve futbolun temas oyunu olduğunun bilincinde olmayan hakemler düşünüldüğünde, videolarda devam kararı çıkan bir çok pozisyonda faul kararı çıkabilir frikik/penaltı/kırmızı kart riski olabilir.

    2) kendisi sol stoper. bizim esas ihtiyacımız ise sağ stoper.

    3) kendisi hamleli bir stoper. bizim öncelikli ihtiyacımız ise comandante stoper. fm ifadesi ile kendisi tackling, marking, heading, bravery, acceleration, agility, pace, strenght özelliklerine sahip bir stoperken bizim ihtiyacımız composure, concentration, anticipation, positioning, teamwork özellikleri fazla olan bir stoper.

    misal veriyorum; kompany kiralansa ve bu gelse, sabri'nin hataları dışında kanattan gelen toplardan gol yemeyebiliriz. tek başına gelirse ne yapar? sağ stopere ne kadar uyum sağlar? işte bunu bilemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın