resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 287
    daha önce de yazdım bir daha yazayım...

    beşiktaş iyi ki bir şampiyon oldu hemen bir tarafları kalktı. ondan sonra başakşehir'in başarısı için yalan rüzgarı deniyor. yahu 4 büyükler arasında en adam akıllı yönetilen kulüp bu beşiktaş'tı.

    geçen seneye bakın, astronomik ücret alan bir oyuncu vardı. o da gomes. feci bir para alıyordu ancak diğer oyuncular 2 milyon euro'nun altında oynuyordu. çoğunlukla ikinci satışı olan oyuncular alıyorlardı.

    şimdi bir tarafları kalktı. sırf fenerle dalaşmak için gökhan'a 2 milyon euro üzerinde para verdiler. imza parasını 4 seneye bölerek veriyorlar ve maaşına eklediğin zaman (sözleşmesi 4 sene) 2 küsür ediyor. aboubaqar'a gomes tarifesi çektiler. maaş ortalamalarını arttırdılar.

    eminim şl'ye gittik, para geldi harcayabiliyoruz vs diye kendilerini avutuyorlar. ya arkadaş sen maaş ortalamanı gereksiz bir şekilde ve bir daha satamayacağın oyuncularla arttırdın. şimdi nasıl oğuzhan'ı, queresma'yı o paralara oynatacaksın. al işte yozlaşmanın başlaması bu.

    şimdi de babel. kariyeri 2. defa düşüşte bir adama, ispanyanın orta karar, orta altı takımlarından birinden 30 yaşındaki adama 2 küsür milyon euro verecekler senelik.

    bravo... bu ülkede kimsenin düşmana ihtiyacı yok. kendi kurduğu kurguya ihanet meşhur bizde.

    edit: yahu husus oyuncunun becerisi, kalitesi, potansiyeli değil. sen maaş politikana taban taban zıt iki transfer dönemi geçirince o kadar emeklerle kurduğun yapıyı 2 transfer döneminde yıkıyorsun. gitsin bu senede şampiyon olsunlar. transfer yapmasalarda şampiyonluğun en muhtemel 2 adayından biri bu takım. bu şımarıklıktır.

    ya fikret orman'ın bir ara yine böyle egolanmıştı hatırlarsınız. gidiyor oyuncu izliyordu. o zaman yozlaştıramadılar sistemlerini, şimdi yapıyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın