resim
Axel Laurent Angel Lambert Witsel
Takım:Atlético Madrid
Mevki:Stoper
Yaş:35
Boy:1.86
Uyruk:Belçika
  • 49
    juventus, 2016 ağustosun son günlerinde kendisini alabilmek için götünü yırttı. kendisi de juve'ye karşı boş değildi hani. zenit'le olan sözleşmesi 2017 haziran'da bitiyor. o yüzden zenit de satmaya gayri ihtiyari de olsa yanaştı. bedeli de 18 milyon avro olacaktı. transferin son günü -31 ağustos 2016- torino'ya uçup sağlık kontrolünden bile geçti. tam 13 saat boyunca juve tesislerinde takıldı ama zenit'ten bir türlü okey alınamadı. hem lucescu satmak istememiş hem de yerine adam bulamamışlar. son dakikalarda juve'nin teklifi az daha yükseltmesiyle transfere onay vermişler ama bu defa da kağıt kürek işleri yetişmemiş ve iş yattı.

    bu kıvırcık lahana transferin yatışından sonra defaatle içindeki juve aşkını (!) anlatan açıklamalarda bulundu. "juventus benim kaderim. belki ocakta belki haziranda olacak ama kesinlikle o formayı giyeceğim..." dedi. şu tweet'i attı:

    https://twitter.com/...s/771364835821051904

    geçen hafta juve transferi bu ocakta bitirmek için tekrar harekete geçti. asamoah ve lemina, afrika kupasına gidecek; orta sahaya adam lazım. gerçi genoa'dan rincon'u aldılar ama yetmez. neyse, witsel için zenit'le 8 milyon avroya anlaştıkları yazıldı çizildi...

    sonuç: witsel, çin'e gidiyor.

    elemana da bir şey diyemiyorum. juve'de taş çatlasa 3,5 alırdı, çinliler 18 milyon bayılmayı göte aman göze almışlar. bir de yamulmuyorsam sözleşmesi 4 senelik. artı bonuslar falan fişman... etti mi 80 milyon avro.

    vay babayın kemiğine...
App Store'dan indirin Google Play'den alın