• 10
    vatandaşı korumaktan aciz hükümetin son icraatı.

    ne yaptım haberi öğrenince sözlük biliyor musun? gosugamers'tan ekip liderime mesaj attım. dedim ki "her ne kadar sevsem de bu ülkeden kurtulmak istiyorum aleksei. üniversite öğrencisiyim ve üniversitem türkiye'nin en iyilerinden olsa da bu ülkede kalmak istemiyorum. biliyorsun son aylarda darbe girişimi olsun, terör saldırıları olsun birlikte atlattık. bana hep destek çıktın fakat artık gücüm kalmadı. en geç 2017'nin ortasında türkiye'den gitmek istiyorum, zamanı gelince bana yardım edebilir misin?"

    atatürkçü, vatansever bir insan olarak yetiştirilmiş freyimsi stark kardeşinizi bile ülkeden kaçmak isteyecek raddeye getiren herkesin -varsa- allah, yoksa çıkacak bir isyan cezasını keser umarım.

    edit: cevap geldi sözlük. "umarım sen ve sevdiklerin iyisinizdir. elimden geldiğince yardım edeceğimden emin olabilirsin." diyor aleksei. kendisi londra'da yaşıyor. site sayesinde çalışma izni almak zor olmayacaktır. aleksei'ye de dedim az önce; üniversiteyi, uluslararası ilişkileri, hayallerimi sikeyim. hayatta kalmak istiyorum. fırsatını bulunca gidiyorum ben sözlük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın