resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 3089
    8,5 milyon euro veriliyorsa eğer anında satılması gereken alman.

    biri 20 milyon demiş, biri aziz olsa 15'ten aşağı gitmezdi demiş. beyler kafayı mı yediniz? öncelikle, 20 milyon euro teklif geldiğine dair resmi bir bilgi var mı? haydi resmi bir bilgi olsun, 20 milyon veriliyorsa neden 8,5 milyona satsınlar?

    aziz olsa konusunda da, akıllara moussa sow'un satış rakamı geliyor ama o satışta da ne hileler döndüğünü fenerliler haricinde herkes biliyor. tek ekstrem örnek demba ba olacaktır ama onun transferinde de kendisinin önceki sene gösterdiği şahsi fikrim çok iyi performansın büyük etkisi olmuştu.

    32 yaşına girmek üzere olan ve öyle ama böyle bize yüksek faydası dokunmuş olmasına rağmen, futbol dünyasında popülaritesi azalmış ve bir zamanlar almanya'nın altın çocuğu olmasına rağmen gittiği takımlarda pek tutunamamış bir oyuncu için koca carlos tevez'in 10,5 milyon euro bedelle transfer olduğu bu devirde 8,5 milyon euro bonservis bedeli bence gayet makuldür.

    hepimizin ortak görüşü tabi ki, bu transferden gelecek paranın, özbek brothers tarafından nasıl kullanılacağı konusunda büyük kaygılarımızın olmasıdır.

    abartısız söylüyorum bu parayla, afrika'dan ya da brezilya'dan gencecik, 2 tane stoper, 2 tane bek, 1 defansif orta saha ve 1 tane de hücum oyuncusu alsalar ağzımı açmam heyecanla beklerim nasıl çıkacak bu genç oyuncular diye.

    ama korkum o ki, absürt rakamları absürt adamlara harcayacak bunlar matmazel. hayırlısı bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın