resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Sol Kanat
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 3085
    insanların anlamak istemediğini değil de artık görmezden geldiğini düşünüyorum. zira defalarca söylenmiş. sorun podolski'nin satılması değil. ahngi şartlarda, kaça satıyorsun ve yerine kimi koyuyorsun? sorun bu. taraftarın "podolski satılmasın" demesinin nedeni podolski'nin çin'e 6-7 milyon €'ya satılıp yerine de ahmet çalık ve mehmet ekici gibi adamlara bu paranın harcanacağını bilmesi. yoksa dünya üzerinde satılmayacak futbolcu çok çok çok azdır. değerini bulup da satılamayacak aktif futbolcu messi'dir belki ronaldo'dur. onun dışında her futbolcu satılabilir.

    ama işte kimi alacaklar yerine? kaça satacaklar? ersan gülüm'ün 5 milyon €'ya satıldığı yere podolski'yi 7 milyon €'ya satıp o gelen parayı da ahmet çalık ve mehmet ekici'ye hatta daha beteri naokulma'ya filan gömeceklerini biliyor herkes. o yüzden karşı çıkıyor zaten.

    yoksa bana diyorsan ki "podolski'yi 12 milyon €'ya satıyorum yerine sakho'yu kiralayıp edouardo vargas'ı bonservisiyle alıyorum; m'vila'ya da imza parası veriyorum" o zaman tamam zaten. sorun yok.

    ekleme:

    podolski'den gelecek para doğru harcanmadıkça çöpe atılan bir paradan artısı yok hatta eksisi vardır. bu yüzden çok önemli oradan gelecek paranın nereye harcanacağı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın