• 209
    imkansız olmayan olay. daha 3-4 sene önce arena'da real madrid'e ecel teri döktüren takım halindeyken bu hale geldik. bunu başarmak büyük gerizekalılık ister. avrupa'da yaşı ilerlermiş oyuncular sözleşme yenilerken yaşlandıkca daha az maaş alır. bizde tam tersi. selçuk inan yaşlandıkca daha çok alıyor. (selçuk sadece bir örnek)
    bunun üstüne kocaman borcumuz var. riva bizi kurtaracak dedik yıllarca ama o bile peşkeş çekiliyor ve borcumuzun yarısına bile yetmeyecek bir miktar alacaz.
    yetti mi? yetmez.
    komisyon transferleri yapıyoruz. serdar aziz'i dünyanın parasına aldık sakat sakat, kontratı bitmek üzere olan donk da öyle. şimdi de mehmet ekici ve ahmet çalık. transferleri daha sayarım ama neyse.
    stadımızın çevresi çöp, hiç bir yönetici veya üye bunu dile getirmiyor. yeşil bir alan olsun top oynanacak, o yeter bize düşüncesindeler.
    üye demişken. aziz yıldırım bile kapı kapı dolaşıp üye ararken bizim takım üye olmak isteyen taraftara afedersiniz siktir ceker haldeler.
    ben yıllardır her sezon en az bir forma alan bir taraftardım. formaya ek t-shirt ve başka şeyler daha alırdım. katkım olsun diye.
    şimdi iki yıldır ne forma ne başka ürün alıyorum. bu düzen değişmediği sürece almamda.

    benim verdiğim paralar komisyona, peşkeşe gidecekse düşünmeden galatasaraylılığı askıya alırım haklı olarak!! buna da kimse birşey diyemez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın