• 208
    kanımca doğru bir hamledir.

    romantik akımlara kapılmanın manası nedir bilemiyorum. sebeplerini kendimce sıralayayım.

    1. galatasaray spor kulübü, yönetim açısından sana bana kapalı bir kulüptür. senin benim formayla, kombineyle vs. kalkındırdığımız kulübün kasası, lise tayfasının dönem dönem seçtiği başkanların reklam sermayesi konumundadır.

    2. kulüp de tıpkı ülke gibi iyi yönetilmez*, kimin eli kimin cebinde belli değildir ve bu da senin canını sıkıyordur. sporu keyif almak, mutlu olmak için takip edersin ve sırf hayatında görmediğin ve hareketlerini tasvip dahi etmediğin dursun özbek muadili bir mangalcının gelip senin yaşam kaliteni düşürmesi hoşuna gitmeyebilir.

    3. ülkedeki spor ortamı çok berbattır, biraz temiz hava almak ve yenilenmek için bu spor ortamından uzaklaşmak ihtiyacı duyabilirsin.

    bu sebepler daha da uzar gider. bizim insanımız taraf olmak ile protesto hakkı olayını karıştırıyorlar. taraf olmak körü körüne bağlanmak değildir. bu hastalıklara sebebiyet verebilecek bir hata bence. `bir kere geliyorsun dünyaya nedir bu kanser olmak arzun?` tabi ki seni üzen ve sinirlendiren ortamlardan uzak duracaksın, tabi ki takım futbol oynamıyorsa maça gitmeyeceksin, tabi ki tuzlaspor, erzincanspor ve elazığspor'un yer aldığı grupta 3. sıradaki takımın hayatını baltamalasına izin vermeyeceksin.

    bir de samimi olup bu düşüncelerini dile getiren insanlara ya bırak giderse gitsin! , ya biz de sana yalvarıyorduk! gibi aptal aptal yorumlar yapanlar amipler var. onları allah ıslah etsin bizlik birşey yok.

    işin özeti, babanla kavga eder evi terk edersin bu sana koymaz da nasıl bir hastalıklı düşünce ki galatasaray'a küsemiyorsun ? bu artık galatasaray sevgisi değil tiryakilik olmuş, içinde kanser olmaya yüz tutmuş bir hissiyat. eski sevgilin geri dönsün diye intihara kalkışmak gibi saçma ve anlamsız.

    edit: şimdi iyi gün taraftarı yakıştırması yapacak sivri zekalılar çıkabilir. peşinen söyleyeyim iyi gün taraftarlığını her zaman galatasaray militanlığına tercih ederim. galatasaray benim için ülkenin nezih köşesidir ve bunun böyle olması için, iyi günlerin gelmesi için de gerekenleri yapmaya hazırım.

    edit2: şunu da ekleyeyim. hem yaşadığımız devleti yönetenler, hem sevdiğimiz kulübü yönetenler hem duyguları hem cüzdanları sömürmek doğrultusunda çabalıyorlar. ama sen vergi ödedikçe devlet senin refahın ve güvenliğin, sen ürün ve bilet aldıkça kulüp senin eğlenmen için oradalar. sen onlar için yaşamıyorsun onlar senin için yaşıyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın