resim
Medhi Benatia
Görev:Yönetim Danışmanı
Takım:Marsilya
Yaş:37
Uyruk:Fas
  • 16
    (bkz: at yalanı sikeyim inananı)

    juventus, kendisini bayern'den bu sezon için 3 milyon avroya kiraladı; sezon sonu isterse iki taksit halinde ödenmek üzere 17 milyon avroya satın alabilir. lakin bu gidişle tapusunu alacağını sanmıyorum çünkü eleman müzmin sakat. bayern'de de bol bol sakatlanıyordu zaten. juve, kendisini giden caceres'in yerine 5. stoper olarak almıştı: bonucci, chiellini, barzagli, rugani, benatia. geçen hafta da atalanta'lı genco mattia caldara için söz kestiler ama bu sezonu atalanta'da tamamlayacak. benatia sezonun ikinci yarısında da 2 maç oynayıp 3 maç sakat sakat gezerse bayern'in yolunu tekrar tutar ama kesin olan bir şey varsa bu sezonu juve'de tamamlar çünkü üçlü defans oynayan takımın 4 stoperle idare edemeyeceği aşikar ki son maçlarsa barzagli, bonucci, benatia eş zamanlı sakatlanınca allegri'nin evra'yı stopere çektiği bile oldu.

    gelelim futbolculuğuna... muhteşem bir ilk hamleci. zamanlamayı nasıl ayarlıyor bilmiyorum ama eğer bir topa yöneldiyse o topu muhakkak ele geçiriyor ki roma'dayken lakabı gladiator idi. ayağı düzgün, bonucci'nin olmadığı maçlarda geriden oyun kurduğu oldu bu sezon. hızı bir stoper için çok çok iyi, bazen topu alıp orta sahayı rahatlıkla geçer. hava toplarında da ehil. kısacası müthiş bir stoper. zaten öyle olmasa roma, bayern, juve yapamazdı. bu arada kendisi walter sabatini keşfidir.

    bir de benim anlamadığım biz niye sakat adamlara sulanıyoruz sürekli lan? serdar aziz'in nanemolla olduğu yıllardır bilinen bir gerçekken gittik 4 milyon avroya aldık. sonra cacares söylentisi çıktı, şimdi de benatia. hayır benatia'nın kramponunu bile alamayız da madem transfer fantezisi yapacağız, uçacağız, kaçacağız; bari sergio ramos, thiago silva söylentisi filan çıksın.

    (bkz: ramos, özbek'e haber uçurdu: başkanım gel beni al)

    (bkz: thiago silva'nın gönlünde aslan yatıyor)

    edit: 2017'de biten juve'yle olan kiralık sözleşmesi. yoksa 2019'a kadar bayern'in malı. tabii juve almazsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın