• 3
    terim fanlığı yapmaktan ziyade sözlükteki çelişkileri sorgulamaya çalışan yazar.

    terim'in görevine son verildiği dönem eski hesabımla bu hamlenin yanlış olduğunu, takımdaki dengelerin ancak terim gibi bir hocayla yönetilebileceğini ve futbolcuya dayalı düzenin takıma tekrar gelmesi halinde yaşayacaklarımızı öngören entryler yazmıştım. cevap olarak türlü goygoylar yapılmış, futbolcular ne yapacak florya'ya tuvaletlerini mi yapacak gibi absürt tepkiler bile almıştım. çok geçmedi 3-4 ay sonra chelsea deplasmanındaki iğrenç oyundan sonra sözlükte yerli oyunculara neler söylendi neler. yetmedi sezon sonu selçuk-burak tayfası sanki bir bok yapmış gibi zam alıp bir de kankileri olcan adın'ı 4.5 milyon euro gibi bir paraya transfer ettirdi. o da yetmedi prandelli'yi yiyip, kadro dışı kalmış sabri'yi aysal'ın gitmesiyle tekrardan takıma soktular.

    sezonu şampiyon kapamış olsak da aynı grup daha sonra melo'yu yollattı, sağ bek ve forvet transferine çomak sokup çöküşümüzü hazırladı.

    hülasa olay terim değil. olay bu kansız yeniçerileri yönetecek bir adam. hadi gönlünüz olsun diye terim değil de feldkamp gibi birisi olsun bu isim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın