• 220
    artık cidden haklarında taraftarın (sucuk ekmek tayfa hariç) bir şeyler yapması gereken yönetim. sucuk ekmek tayfası çünkü birer sucuk ekmek de ahmet çalık'la yerler tertemiz olur bütün işler onlar için.

    gelelim bizim gibi aklı selim,fikri hür vicdanı hür galatasaray taraftarına. bu iş twitter'dan oradan buradan olmayacak, dinlemiyorlar bizi belli. yaptık, günlerce #dursunözbekistifa tagı gündemde durdu, ne değişti? söyleyim neyin değiştiğini önce cüneyt tanman gitti mehmet özbek geldi sonra baktılar olmayacak alp yalman ve levent nazifoğlu kolkola girip geldi. şimdi taraftar yine böyle bir tepki gösterince bu sefer bir iki kişi daha gidecek iki kişi daha gelecek falan. kısır döngüye giriyoruz, farkında değiliz.

    taraftarını komple yok sayan bir yönetim olgusu var önümüzde. bu sadece bu yönetimden değil genel kurulun ve divan kurulunun büyük bir çoğunluğuna da etki etmiş. genel kurul üyelerinde taraftarla yakın düşünen daha fazla sayıca. divanda bir elin parmağına ulaşacağını bile zannetmiyorum bu sayının.

    ses getirecek bir şeyler bulmak lazım. bu stadın önünde maç günü dışında bir protesto mu olur, mağazalara gidip hiç bir şey almadan bırakılacak notlar mı olur, ulaşılabilecek mail adresleri üzerinden topluca belirli mail taslaklarını sürekli olarak göndermek mi olur bilmiyorum. ama biz bir şeyler yapıp burada olduğumuzu kabul ettiremediğimiz sürece bu insanlar bizi dinlemeyecekler. durum gerçekten bundan ibaret.

    organize olmamız lazım. ve bu organize halimizin twitter gibi yada sözlük gibi sanal değil hakiki olduğunu, gerçek galatasaray taraftarının hakkı olanı istediğini yüzlerine "realite" olarak vurmamız lazım. ne denilirse denilsin, ben elimden geldiğince (maddi - manevi) her türlü desteğe hazırım ancak artık lütfen organize olup şu yönetimcikten kurtulalım arkadaşlar. bizim içimiz kan ağlıyor bu insanlar için "başkan - yönetici - sorumlu" vs. kalıpları kullanılmaya devam ettikçe.
App Store'dan indirin Google Play'den alın