resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 8489
    öyle veya böyle bursaspor'la iyi bir sıralama yakalamış teknik direktör. peki, buna rağmen neden bursaspor taraftarı bu adamın gitmesini istiyor yahut kalmasına soğuk bakıyor? çünkü kendisi kadar kötü iletişim kuran başka bir teknik direktör yok. sürekli tribünlerle inatlaşma, oraya laf sokma, buraya laf sokma. birilerini iğneleme, takımın moralini düşürme...

    durum böyleyken kendisini eleştirenlere cahil diyen var. evet maalesef biz cahillik edip en baştan doğruyu yaptırtamadık hamza hamzaoğlu'na. ama bursalılar daha sezon başında ipleri eline alıp burası akhisar değil dedi ve hocanız korkudan merter-bilal orta sahasını bir daha deneyemedi. yani bursaspor'un sıralamadaki yeri biraz da taraftarın sayesinde. biz de kafayı kırıp bruma'yı, melo'yu takımda tutturabilseydik, sabri, umut oyuna girdikçe ıslığı bassaydık bir şeyler değişebilirdi ama maalesef üç kupalı hocayı eleştiremezsiniz kafası yüzünden zaman kaybettik. ulan umut bulut'u takımda istemeyenlere küfür eden şerefsizler vardı. bak o umut 100 maçtır gol atamıyor ama oynamasını istemeyen galatasaray taraftarı, hh goygoycuları tarafından orospu çocuğu ilan edildi.

    kaldı ki kendisini savunanların en büyük dayanağı en çok puan ortalaması tutturan hoca istatistiğiydi. adam bir şekilde kazanıyor gerisi sizi ilgilendirmez diyorlardı. madem öyle riekerink de bir şekilde kazanıyor aga, destekleyeceksin. bu mudur yani?
App Store'dan indirin Google Play'den alın