resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Sol Kanat
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 2990
    eger 10 milyon dolaylarinda bir teklif gelir de satilmazsa buyuk kerizlik olur. podolski cin disinda hicbir yere ciddi bir bonservisle satilamaz bu yastan sonra. orada da sezon oncesi transfer donemi kisa denk geldiginden buyuk paralar odedikleri donem bu donem oluyor.

    oncelikle podolski bu sezon ligde sadece 4 macta takima katki sagladi. antalya, bursa, kasimpasa ve gaziantep. kalan zamanlarda ya sakatti ya da eren'in formda oldugu donemde forvet disinda verimsiz oynuyordu. bu yuzden poldi giderse sampiyonluk gider muhabbetleri abarti. kalirsa forvet olarak ciddi katki saglayabilir sisteme uygun oldugundan ancak yeri dolmaz diye de bir sey yok. gs'nin en buyuk problemi savunmasi ve orta sahadaki tempolu oyuncu eksikligi. sevdigim bir oyuncu olsa da, en son aldigim formanin uzerinde adi yazsa da gs icin buyuk paralar kazandiracaksa gitmesinde sakinca gormuyorum.

    gelen parayla 10 milyona turk bi forvet aliriz muhabbetleri de biraz gereksiz. gs en fazla bir oyuncuya 4 milyon bonservis odedi son yillarda onlar da milli takim seviyelerinde oyunculardi. bazen abartmaktan zevk aliyoruz gibi geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın