resim
Mehmet Ekici
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 334
    bu vasıfsız adama 2 milyon euro maaş teklif edilmesini tiksinsem bile anlıyorum, gerizekalı olduğumuz için kimi almaya kalksak kapıyı 2 milyon'dan açıyoruz da "trabzon'la aramız bozulmasın diye muharrem usta'dan izin istedi" muhabbetini anlamıyorum.

    ulan bu heriflerin satmak için dualar ettiği cavanda'yı alan biz değil miydik? zor zamanlarında hızır gibi yetişmedik mi? o zaman aramız bozulmadı da ekici'yi bonservissiz alınca mı bozulacak? cavanda'ya kaç para istiyorlarsa basıp al, ekici'yle görüşmek için izin iste. alemin bir enayisi biz miyiz yahu?

    ayrıca trabzon kim de aramızın bozulmasından korkuyoruz? biz podolski'yle sözleşme yenilemesek, trabzon gidip ocak ayında gidip imza attırsa "aman galatasaray'la aramız bozulmasın" diyecek mi sanıyoruz? sen adımlarını doğru attıktan sonra trabzon'la aran bozulsa ne olacak amınakoyim?

    ekici'yle falan uğraşacağınıza burnunuzun dibindeki uğur'la anlaşın. iki sene tertemiz oynar, altyapı kontenjanını da rahatlatır. selçuk'u sabri'yi göndermeden de başka türk almayın. seneye kontratı devam eden koray var, serdar var, hakan var, cenk var, yasin var, eren var, tolga var. selçuk'un klonunu alıp kanser olmaya gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın