• 392
    türkiye'de mevcut taraftar platformlarının içerisinde en kalitelisini galatasaray'a armağan etmiş insan.

    sene 2016 ve kitlelere hitap eden platformlara sahip olmak bu ülkede büyük tehlike. yani hagi'yi değerlendirirken gazetelerin ve sosyal medyanın uğradığı baskıyı ve bu baskının kimlere yöneldiğini iyi bilmekte fayda var. misal ben ssg'nin ekşi sözlük'ü kanzuk'a devretmesinin bununla alakası olduğunu düşünüyorum. yarattığı eseri koruyamayacağını anlayınca kendi elleriyle yok etmek istemedi...

    bu bakımdan ciddi anlamda saygı duyuyorum.

    ayrıca tanıştıktan sonra fark ettiğim bir şey daha var ki, kendisini korumak dışında galatasaray sözlük yazarlarını korumak için de ciddi bir çaba sarf ediyor. sözlük moderasyonunun eleştirildiği bir çok eylemin arkasında bu çaba var. artık tayyip erdoğan'a çay vermem dediği için cumhurbaşkanı'na hakaret gerekçesiyle insanlar tutuklanıyor memleketimde. yazılan on milyon entry tek bir yazarın hürriyetinden mahrum kalmasına deymez. lütfen bu çabayı küçümsemeyin.

    ve son olarak pek saygıdeğer taraftar grubumuz ultraslan'ın aksine bu işi sadece aşk için yapıyor. sözlükten en ufak bir kazanç elde etme gayesi yok. sözlük kalitesini korumak adına buna yönelik tek bir adım atmıyor.

    hatalı kararlar verecektir. insan hata yapar. ancak adamda zerre art niyet yok. yani hataları insana özgü, son derece masum. kandırıldık, allah affetsin kıvamında değil. geri dönüşü masrafsız ve kolay. umarım kıymeti bilinir. çünkü kongre üyelerinin tek derdi ada ve kongre üyesi sıfatının kendilerine sağladığı itibarken, başkanı dursun aydın özbek'ten ve yöneticileri de özbek ailesinden ibaret bir camia için fazlasıyla kaliteli iş çıkarmakta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın