resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Sol Kanat
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 2964
    16/17 sezonunda şampiyonluk istiyorsak ligin ikinci devresinde sahada olması gereken futbolcu.

    elimizdeki fark yaratabilen adamlar belli. muslera, carole, de jong, tolga, sneijder, bruma, yasin, podolski.

    aslında bu 8 oyuncu ligde mevkilerinin belki de en iyileri. fakat bir türlü aynı anda sahada olamadılar. içlerine serdar'ı da ekleyebilirim. eren de idare ediyor. etti 10. ancak futbol takımı 10 kişiden oluşmuyor işte. kalan futbolcular o kadar kötü ki rahatlıkla domine edebileceğimiz bir sezonda acı çekiyoruz.

    sabri, selçuk, hakan, semih, chedjou... malesef galatasaray'ın kangreni olmuş isimler. sağlıklı organları dahi zehirliyorlar. ve her ne hikmetse hep sahadalar. misal hakan balta iş ahlakı yüksek bir futbolcu görüntüsü çiziyor. sağolsun. ama bu takımın defans hattının lideri olmak için yetmiyor. hız desen yok. fm tabiriyle tackling zayıf, agresif değil, hava topu yok... selçuk ve sabri'den bahsetmiyorum bile.

    ilginçtir benzer bir durumu rijkaard'ın galatasaray'ında yaşamıştık. hücum hattımız çok kaliteliydi. baros, nonda, arda, kewell, lincoln, keita. ancak orta saha ve defansımız fantastik derecede zayıftı. ve uefa kupası paralasıyla girdiğimiz sezonda hezimete uğramıştık. bam üçlüsüne ek olarak servet ve gökhan ikilisi türk futbolunun en kaliteli ileri hatlarından birini mundar etmişti.

    oyuncu satmadan oyuncu alamayız açıklamasından sonra malesef sezona dair umutlarım tükenme noktasında. eldeki kaliteli isimleri koruyup 2-3 takviye yapmamız gerekirken 1 tane bile yapamayacak durumda olduğumuzu görmek gerçekten üzücü. umarım bir mucize gerçekleşir ve çin'den gelen o yüksek teklif selçuk inan ile chedjou'ya yönelik olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın