• 7
    (bkz: #2085757)
    1-yazarmış degil yazar. karşında çocuk yok edebini bil.
    2-slaven bilic'in her görev yerinin çetelesini tutmadım. bu adam 6 sene hırvatistan milli takımı teknik direktörlugu yaptı. benim aklımdahırvatistan milli takımı dönemi geliyor. bjk dönemini kıstas almıyorum. mesela terim de benim için galatasaray eskisidir.
    3-(bkz: #2085734) ırkçılık nedir ne degildir. oku. oku ki yarın birisi sözun gelimi sana allah'ın feşmekanlısı falanlısı * dediginde bana ırkçılık yapıyor diye sitem etme.
    4-ırkçılık kendi ırkından olmayanı istememek, onun yok olmasını istemek, duşmanlık beslemektir. bu yuzden adolf hitler ırkçıdır. hırvat milli takımı eski hocasına hırvat eskisi diyen birisi degil.
    5-slaven bilic'in adı slaven degil suleyman olsaydı yine hırvat eskisi olacaktı. hırvat oldugu ve adının suleyman oldugu için degil, turk olsaydı ve adı suleyman olsaydı da hırvat eskisi olacaktı. turk eskisi degil. çunku bu adam tarihte ne başarısı oldugunu anlayamadıgım hırvatların 6 sene teknik direktörlugunu yapmış eski teknik direktörudur.
    6-bilic turk veya hırvattan önce loser'dır. kaybedendir. kayda deger başarısı olmayandır. ya bilic sen de bir derbi kazan be kardeşim'dir.
    7-söylediklerimin arkasındayım. slaven bilic hırvat eskisidir ve başarıya aç degil muhtaçtır. kaybedendir. kıvırmaksa benim degil, hamza hamzaogllu'nun başlıgına mayıs 2015'te 3kupa 4 yıldız yazıp, temmuzda istifasını isteyenlerin, prandelli geldigi gun derwall ile kıyaslayıp 2 ay sonra istifa et amınoglu'nun italyancası'nı araştıranların, dun beyaz dedigine bugun siyah diyenlerin huyudur. huylu huyundan vazgeçmez.
    8- turk veya yabancı hoca sevdalısı degilim, bilakis sevdalı da degilim, mesela sneijder için boynuma dola demedim, selçuk için xelçuk demedim. hamza hamzaoglu için sen geldin bahar geldidemedim, eger sevda kelimesini kulanacaksak bunu sadece galatasaray, hagi, hakan şukur, bulent korkmaz ve muslera için kullanırım.
    9-ciddiyeti severim disipline hayranım. kaliteyi isterim kalitesizi istemem. orta sıra takımlarının vazgeçilmezi bilic'i hiç istemem. orta sıra demişken, beşiktaş bir orta sıra takımıdır. rakibimiz degildir.

    10- daha yazardım da okuyana da yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın