resim
Josué Filipe Soares Pesqueira
Takım:Legia Varşova
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.74
Uyruk:Portekiz
  • 404
    kendisini bursa'dayken de sevmezdim. sürekli oyun hızını düşüren, top ezen bir oyuncuydu. ve bu seviyede futbol oynamasının en büyük nedeni müthiş derecede teknik olması... top tekniği gerçekten üst düzey.

    jor kendisini aldığımızda magical gibisinden bir kelime etmişti ve ondan sonra ümitlenmiştim. eski sözlük yazarlarından bir abimizle konuşurken bana; united'ın mata'yı kullandığını gibi kendisini kullanabileceğimizi, topa daha az dokunup oyun hızını yükselten oyuncu olabileceğini söylemişti. nitekim gençlerbirliğine attığımız gole bakarsanız, bundan esameler görebilirsiniz.
    lakin son zamanlarda kendisi öylesine iğrenç bir şeye dönüştü ki; zaten topu zar zor getirdiğimiz 3. bölgede (hamit'in oynadığı tr kupası maçlarında özellikle) ezdiği toplar yüzünden kendisinden iğrenti getirdi. muhtemelen sezon sonu gider. kariyerinin sonrasında da arada çıkardığı iyi maçlardan sonra sözlüğümüzün sol tarafında ismini görürüz, lan acaba kalsamıydı diye aklımıza bir şüphe düşer, sonra geçer herhalde...
App Store'dan indirin Google Play'den alın