• 10098
    kaybedecek bir şeyi olmayan tehlikeli küçük insanlar ve kaybedecek çok şeyi olan tehlikeli büyük insanlar: işte toplumu bozan iki sınıf. bu ülkenin en büyük sorunu kontrolsüz çoğalan nüfus ve bomboş yetişen jenerasyonlar.

    örneğin bankamatik kartınızı atm'de unutun, on saniye içinde mutlaka biri çalar götürür, anahtarınızı arabanın kontağında unutun, sabah bakın arabayı yerinde yoktur. ayakkabınızı evin dışında bırakın, sabahleyin çalınmıştır. yolda 200 lira düşürün kimse sahibini aramaz... daha neler neler. dürüst davranalım, bok gibi bir milletiz. öyle saygı duyulacak değerlerimiz yavaş yavaş kayboluyor. herkes olmasa da, bu toplum bu durumu hak ediyor maalesef. bugün malum zat gitse, 3-5 seneye başka malum zat gelir.

    biz istiyoruz ki bir kahraman çıksın, her şeyi yoluna koysun. öyle bir dünya, o dönem bitti artık. aynı şey futbolda da var: ''2 yıldız gelsin, kurtarsın bizi''. halbuki futbol da devlet de artık bir takım işi. bizim değişmemiz , çalışmamız gerekiyor. o da şimdilik zor gözüküyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=yK18fq2YuNU
App Store'dan indirin Google Play'den alın