• 54
    (bkz: #2084557)
    kalemi güzel de fikirlerinin çoğuna katılamayacağım. uzun uzadıya yazmak isterim vakit bulunca ancak söylemeden geçemeyeceğim iki husus var; kıyasladığı kadrolar kağıt üstünde birbirlerine yakın olsalar da yaşlanıyorlar ve yaşlandıkça oyun profillerini değiştiren oyunculardan kurulu; ayrıca mancini döeminde dany ve eboue ile en az gol yediğimiz dönemi geçirdik demiş, dany ve eboue için de el bombası tabirini kullanmış, lakin şu an takımda dany ile eboue süratine çıkacak defans oyuncumuz yok dolayısıyla defansı ileri çıkaramıyoruz ve dolayısıyla rakibi orta sahaya sıkıştırıp tehlikeli bölgeye gelmeden topu geri kazanamıyoruz; mancini ve terim buşekilde savunma yaptırıyordu. dany'nin alınma sebebi de oydu. bu savunma hattını ileri çıkardığınız zaman prandelli ve hamza döneminde olduğu gibi geriye koşamıyorsunuz ve saçma sapan goller yiyorsunuz; kaldı ki jor da dönem dönem savunmayı ileri çıkartmak zorunda kalıyor ve o maçlarda dahil saçma sapan kontralardan goller yiyoruz.

    yani jor'un elindeki takım bahsedilen oyunu oynayabilecek bir takım değil, o takımı kuracak transferleri de levent bey yapmıyor; yoksa sezon başında jor'un istediği oyuncuların profillerini inceleyince oynatmak istediği oyunun zaten bu olduğu da açıkça anlaşılıyor ancak napsın adam takımı ileri çıkartıp kevgire mi döndürsün?

    jor'un mancini, terim ve hatta prandelli'den daha iyi bir teknik direktör olmadığı fikrine katılmakla beraber* hamza ile çok da bir farkı olduğunu düşünmüyorum; en büyük farkı basın karşısında daha samimi ki benim için bu büyük bir artı. mustafa denizli ise oldschool bir hoca ve oldschool olmak her zaman cool olmayabiliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın