• 53
    (bkz: #2084557)
    genel olarak hamza hamzaoğlu için yazdıkları hariç nerdeyse başarılı bir entry diyeceğim entry yazmış yazar. ancak kadro karşılaştırması yapması biraz komik olmuş. mancini ne zaman geldi. 2013-2014 sezonu. yani üstünden 3 yıl geçti. o zaman ki kadro ve şu an ki kadroya bakalım.
    mancini dönemi------------
    muslera
    eboue(bitikti) chedjou hakan balta telles
    selçuk melo
    hajrovic sneijder aydın(umut)
    burak yılmaz(drogba sakatlıklarla uğraşıyordu)

    muslera
    sabri(cavanda- linnes) chedjou hakan carole
    tolga de jong(selçuk)
    yasin sneijder bruma
    poldi(eren)

    defans göbek aynı hatta sağ bekte rezalet eboue oynasa bile sabriden 20 kat iyidir kalan kısım 3 yıl daha yaşlandı carole saymıyorum telles ile eşit diyelim. orta saha melonun ısırdığı zamanlar hala mükemmel performans veriyordu selçuk 3 yaş daha gençti. şu an sakat tolga, temposuz jong ve 3 yaş yaşlı selçuk. kanatlar gelince tabi ki bu seneki galatasaray en iyisi kaldı ki zaten kullanıyoruz. ama orta saha göbek 3 yaş genç wesley yerine şu an 3 yaş yaşlı wesley var. forvet içinse drogba-burak-umut(iş yaptığı zamandı) şu an eren ve poldi var. dengeli denebilir. ama hamle olarak sürekli sakatlanma eğiliminde maç içi çok kopan poldi yerine burak tercih edilir.

    neyse kıyaslama yapılırken biraz yaşlandığını görmek lazım takımın hatta 3 yıl. kadro şu an yedekler yazılarak iyi deniyor. ben her zaman isime takılmayın derim. mesela ilk 11 çıkardığınızda yedekten kim girerse oyun değişir onu söylemek gerekiyor. işte bu bile bilinmezlik için yeterli bir soru.

    sonuç olarak güzel entry yanlış karşılaştırmalar denge dengeoğlu ile ilgili konularda topu taça atmalar. jor kötüdür ama 2015-2016 sezonumuzu ve 1 yılımızı harcayan dengedir başkası değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın