• 2
    kondogbia, inter'e geldiğinden beri ilk defa bu kadar iyi oynadı, hatta iyi ilk defa iyi oynadı dense abartı olmaz. kendisini aldıran mancini belli bir müddet sonra yüzüne bile bakmamıştı, keza de boer da hiç iplememişti ama pioli adama şans verdikçe herif kabak çiçeği gibi açılacağa benziyor. bir de ocakta satılacağı filan söyleniyordu ama böyle oynadıkça çinliler bu adamı bir yere salmaz.

    ocakta satılacağı konuşulan bir diğer adam banega da iyiydi. tam kendisine münhasır bir golle kilidi açtı. banega, şu inter kadrosunda eşi benzeri olmayan bir oyuncu. bir de roma, genoa'lı rincon sevdasından vazgeçsin diye roma'ya peşkeş çekileceği filan yazılıp çiziliyordu dün. neymiş, bu sayede inter, rincon'u alacakmış. bir nevi gambit yani. halbuki senin kadronda rincon gibi adam zaten var: medel. velhasıl, rincon çok hojdir ama banega... bu iğrenç espriyi arkamızda bıraktıktan sonra gelelim lazio'ya. bu sene inzaghi taş gibi takım kurdu diyorduk ama sol bek patriç, ponza taşıymış galiba. candreva herifi malamat etti, maç da o bölgeden koptu. bu arada candreva'ya da saygılarımızı tekrar iletelim, harika bir futbolcu.

    geldiğinden beri daha yarım devre bile oynayamayan ve ocakta kiralanacağı ya da satılacağı ayyuka çıkan gabigol, son iki maçtır 5-10 dakika da olsa oyuna giriyor. bu maçta da girdi. kendini göstermek için çırpındı durdu. lakin tipik bir yetenekli ama beyinsiz brezilyalı imajı çizdi; çalım denemeleri, rebona paslar filan. bu noktada iş pioli'ye ve genel olarak inter'e düşüyor. önlerinde iki yol var. ya barça'nın neymara'ı dönüştürdüğü gibi bir dönüşüme tabi tutup kazanacaklar bu taylan tipli kardeşimizi ya da iki sene sonra katar'da, çin'de sürten bir sirk topçusuna ölü yatırım yapmış olacaklar.

    hülasa, -en azından benim için- sonuç ve oynanan oyun çok büyük sürpriz oldu. kim derdi ki sezonun hasta adamı inter, deli fişek lazio'yu yensin... hem de 3-0 yensin ve oyun olarak da özellikle 2. yarı rakibine top bile göstermesin. pioli'den beklenti düşüktü ama demek ki sezon başı gelse iş yapacakmış herif. gözden çıkardığı söylenen adamlardan bile verim almayı başardı. "gözden çıkardığı" demişken o isimlerden şöyle bir 11 hazırlamış tuttosport:

    https://i.hizliresim.com/ZMZEGo.jpg

    buradan da inter'in kadrosunun gücünü ve pioli seçiminin doğruluğunu anlayabilir ve dahi tuttosport'un italya'nın fanatik'i olduğu gerçeğini çıkarabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın