• 17
    maçlarınızı izledim. daha doğrusu bir video koymuşsunuz. beyler kötü oynuyorsunuz. hiç iyi takımız diye kendinizi kandırmayın. sahaya yayılışınız ve özellikle savunmadaki adamların oyun kurma becerisi vasatın altında. topu kanatlara yayamıyorsunuz, oyunu açamıyorsunuz. aldığınız topları bu yüzden çabuk kaybediyor ve dahası sonrasında da pozisyonunuzu almakta sıkıntı yaşayıp rakibe çok pozisyon veriyorsunuz.

    forvette bir sarı çocuk var, o çok iyi. hele bir golü var ki efsane. birinci sınıf bir gol.

    bence aranızda konuşun maçtan önce. özellikle stoperlerin topla bu kada rkötü olmaları akıl alır gibi değil. tabii bunda beklerin çizgilere açılarak oyunu açmamaları da etkilidir biraz. bir de hücuma çıkarken hiç yalancı koşu yok, herkes topu önüne istiyor. ya at bir çarpraz koşu örneğin. bunlar yok. çok çalışmanız lazım, iyi bir rakip sizi duman eder benden söylemesi.

    tabii bunları söylerken 4 5 kişinin 11 adamı kontrol ettiği maçlardan bahsetmiyorum. 8 kişilik falan maçlarınızdan bahsediyorum.

    edit: arkadaşlar şimdi ben eleştirirken rakip takımların gücünü de baz aldım. bence onlar da kötü. bodoslama oynuyorlar amiyane tabirle. ben daha gerçekçi bir oyundan, daha derli toplu ve apsa dayalı oyundan yanayım. takımın ne kadar sürede bir arada oynadığını falan bilmiyorum. zaten eleştirirken de biraz geyik yapıyordum ama savunmadan topla çıkmadaki becerisizlikler(direkt ileri oynamak isteniyor ama çok basit top kayıpları var), herkesin topu önüne isteyen koşuları yapması, beklerin kanatlara açılmaması sonucu stoperlerin topu mecburen risk alarak ileri oynaması ve sıklıkla başarısız olması konusundaki eleştirilerimin arkasındayım. topu ayağınızda aldığınızda biraz hazırlık pası yapılması oyunu herkes için daha zevkli hale getirecektir bence.

    peki övgü yok mu? var. bir kere rakip ceza sahasında kısa paslarda çok başarılısınız ki bu yeni kurulan bir takım için muazzam bir şey. bencillik olmaması, herkesin attırmayı düşünmesi de büyük artı zaten bundan herkes de keyif alıyordur. bence en olumlu yanınız kesinlikle rakip sadaki seri ve kısa pas beceriniz. ama savunma yönünde mutlaka daha sistemli olmalısınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın