*

resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 11775
    başıma gelen bir otobüs şoförü magandalığının bir hayli benzerini yaşamış oyuncu. şimdi olay şöyle gelişmişti:

    otobüsün ışıklarda yaptığı son dakikada geçerim uyanıklığı sayesinde 10dk trafik kitlendi. neyse yol açıldığında şansa karşı yönde yanımda durmuş bulundu otobüs. ben de sinirlendim, allah cezanı versin şeklinde el hareketinde bulundum. bu dellendi, camı açtı, ne el kol yapıyon lan diyerek küfüre başladı, niye kitliyosun yolu? -küfür. niye küfrediyosun? -küfür. ben de dayanamadım, ben de seni dedim. vay nasıl küfredermişim diye otobüsten uçarak indi, açık camımdan içeri yumrukla girdi. tabi kemer de bağlı, mont giyiyorum, adeta sabitlenmiş bir kum torbasıyım ve arabanın içinde camdan beline kadar girmiş bir maganda var. hiç öyle bir şey beklemediğim için yüzüklü olmak üzere * 2 3 tane yedik. biz de az eski kafalıyızdır, arabaya akşamları baston kilidi vururuz. kendimi sağa atabildiğim kadar attım, bu sırada tabi bana ulaşamayınca kolumu kapıdan çevirip kırmaya çalışıyo maganda. neyse elime baston kilidi geldi ağzının ortasına bir tane vurmuş bulunduk kendimizi kurtarmak için. bu demiri yiyince gerçi çekildi tabi, tam tekrar gelecek, diğer arabalardan bir ton insan yetişti sağolsun. tam olay sakinleşti derken aynaya bakmamla, şoförün yüzüğüyle attığı yumruklar yüzünden kanayan yüzümü gördüm. o an film bende koptu. hayatımda hiç kavga etmemiş ben, kendimi inip şoföre allah yarattı demeden yumruklar halde buldum. neyse bu sefer de kalabalık beni aldı şoförün üzerinden. karşılıklı söylenme, kapanış. (u: malın biri de diyor ki elinde baston kilidi var inip niye dövmüyorsun? he dedim inip öldüreyim senin için. herkes manyak ya.)

    şikayetçi olmaya kalkacaktım ki evin önünde karşılaştığım arkadaşımın geçen hafta başka bir iett şoförünün bizimkinin kafasında sopa kırmasıyla başlayan mahkeme sürecinin sonunda hakimin şikayetlerinizden vazgeçin yoksa ikinize ceza veririm demesiyle şikayetinden vazgeçerek sonlandığını öğrendim. lanet olsun diyip beyaz masaya şikayet etmekle yetindim. ondan da bir şey çıktı mı haberim yok valla.

    o gün bugündür ne istanbul trafiğinde birine sinirlenirim, ne biriyle dalaşırım. böyle magandalarla ne kadar tartışırsan tartış insanlığa dönmeyeceklerini geç de olsa anladığım için, artık böylelerinin beni insanlıktan çıkarmasına izin vermiyorum.

    burak'a da tavsiyem, bulaşma kardeşim. bu ülkede tüm kanunlar bu magandaların lehine işliyor. benimki yumrukla geldi, seninki sopayla. ya bıçakla gelseydi ne olacaktı? aptal bir yol kavgası yüzünden bok yoluna gitmiş olacaktık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın