EuroLeague 13.Hafta Maçı
73 - 60
  • 9
    öncelikle zor maç. ne rakibi küçümseyecek durumdayız ne de rakip küçümsenecek bir rakip değil. son sırada olabilirler ama son toplarda kaybettikleri 3-4 maç var. kadrolarında langford gibi savunmakta ciddi anlamda zorlanacağımız bir yıldız var. deplasmanda fenerbahçe'yi yenip uzun süreli galibiyet serilerini sonlandırdıklarını da hatırlatalım. öğrenemedik hala euroleague'de "kolay" maç olmadığını.

    yine de euroleague'de biz de varız demek istiyorsak kesinlikle kazanmamız gereken bir maç. kredilerimizin hepsini önceki maçlarda tükettik. aldığımız 4 galibiyetin anlamlı hale gelmesi için artık yenebileceğimiz takımlara maç vermememiz lazım.

    şurada (bkz: #2077645) kısaca bahsettiğim planı uygulamaya devam edersek maçı kazanma şansımız var. ancak sinan, micov, schilb ve emir'den en az ikisinin gününde olması lazım. hoca da süreleri iyi ayarlarsa ilk deplasman galibiyetimizi alırız. bir de göksenin ve hoca şans verirse diebler'a savunmada büyük iş düşüyor. langford'ın karşısında kalmak kolay değil.

    edit: bir an için russ ve dentmon'ın ayrıldığını unutmuşum. elimizde guard olmadığına göre başka bir oyun planımız da yok zaten. geriye saydığım 4'lünün formda olması kalıyor. o da tamamen şans :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın