resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 11748
    iddia ediyorum galatasaray bu sene oynadigi oyunu hainoglu hain donemini ayri tutarak, cok daha once de oynayabilirdi. cunku bu ozguven benzini yakarak gol atan yetenek fukarasinin beceremedigi tek sey pas oyunu falan degil. arkadas top suremez, top saklayamaz, pas atamaz, hava topuna cikamaz degil bak, ben muslera'nin degajina ciktigini gormedim, presi nasil yaptigini da hepimiz biliyoruz. arkadas gaza gelecek de pozisyon takibinden onune top dusecek gol atacak. yasin daha buyuk golcu o kritere saplanip kalirsak.

    sneijder'in en formda zamaninda, fatih terim'in kovulmasina, mancini'nin sampiyonluktan kopmasina direkt olmasa da dolayli olarak sebebiyet vermistir. acin bakin ilk 5 mac kacirdiklarina. hakan sukur de cok kacirirdi sac bas yoldururdu ama diger ozellikleri tolere ettirirdi, keza eren de oyle. bos kaleye kacirdi ama kimsenin oyununu elestirecegini sanmiyorum. cunku pas da yapiyor top da sakliyor hava toplarina mutlaka cikiyor vuruyor her zaman oyunun icinde. burak efendi gibi kusmeye sebep aramiyor. simdi sneijder 3 mac ardarda iyi performans gosteremez durumda yasi ilerliyor, en verimli zamanini ise bu burak denilen adama harcadi. harcattik. zaten unal aysal da bunu gorerek drogba'yi getirmisti. yani demem o ki bu adam birakin golculugu falan her ozelligi tek haneli sadece bitiriciligi 15 alti bir adam. mental olarak da pes etmeye kusmeye meyilli bir karaktere sahip.

    yani badem goz demeden once acin o kadar video koyuldu bu adamin sayfasina. maclarda yaptiklari incelendi bu kadar da kisa donem hafizali olunmamali. sabri satilsa ffp'den mi satildi diyecegiz? gec bile kalindi. burak da oyleydi. yetersiz performanstan satildi yaza kalsaydi o da olmazdi. zaten hala cin'de. iyi topcu olsa talibi olurdu cin'den giderdi avrupa'ya. kasmayin bu kadar derim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın