resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 3570
    fenerbahçe'ye gitmesi değil, sonrasında takındığı tavırlar taraftarı en çok zıvanadan çıkaran şey. evet sıcağı sıcağına fenerbahçe'ye gitmesine delirdik. fenerbahçe formasıyla bir balkonda çekildiği meşhur fotoğrafı asla unutamıyorum. çok ağırıma gitmişti ama biraz çok değil, biraz mehmet topal gibi olabilseydi bu kadar nefret edilmezdi.

    okan buruk'ta beşiktaş'a gitti ama çıkıp ben küçükken beşiktaşlıydım diye bir şey demedi. profesyonel oyuncuyum, beşiktaş için elimden geleni yapacağım dedi. taraftar ona da tepki gösterdi ama belli bir süre sonra okan yine camiadan içeri girebildi. oysa sen emre, içinde buram buram emeğin bulunan uefa ve süper kupa davetlerine bile katılacak yüzün yok. dediğim gibi sorun fenerbahçe'ye gitmesi değil, zaten olayın foyasıda ortaya çıktı. emre galatasaray'a gelmek istiyor ama yönetim kabul etmiyor. sonuç olarak fenerbahçe'ye gitmek durumunda kalıyor. buraya kadar kabullenirim ama sonraki o tavırlara, o yalan söylemlere ne gerek vardı?

    bu arada çocukken fenerbahçeli falan da değildir. çocukken fenerliyim dediği dönemi, galatasaray'da ilk çıktığı dönemlerde de söylemişti bir röportajda. 11 yaşından beri galatasaray'ın içindeyim abi ne fenerliliği kaldı allah aşkına demişti. yazık etti kendine. tanju bile çark etti belli bir zaman sonra be emre.
App Store'dan indirin Google Play'den alın