resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 3567
    öncelikle sapla samanı bir ayıralım. emre'nin futbolculuğu çok ayrı bir seviyedir ve övülmeyi hak eder. emre'nin futbolculuğunun güzellemesi yapılır. rıza kayaalp gibi düşünün. arada bir rıza ile alakalı, gelişmiş bir ülkede olsa spor hayatını bitirirlerdi yazan bir adamım ama bu beceri ve derece olarak o ırkçı herifin dünyanın (kendi sikletinde) en iyi 2 güreşçisinden biri olduğunu değiştirmez.

    emre'nin futbol hayatında çok fazla falsosu oldu. kafa kesmeler, küfürler, ırkçılık vs vs... ama bunların hepsini bir yana bırakalım. galatasaray taraftarının emre'ye olan tutumu taa en başından samimiyetsiz bir halkla ilişkiler başarısızlığından geçiyor. bizden ayrıldıktan sonra, ben şöyle galatasaray'lıyım tiribine girip sonra da çocukluktan beri fenerbahçe'liyim dersen insanlar aldatılmış hissederler.

    bakın konu fenerbahçe ile anlaşması değil. bir portrede emre'nin yaptığı var. diğer yandan yapabileceği başka bir hareket. gider fenerbahçe'ye imza atar, galatasaray'a teşekkürünü eder ve fenerbahçe'de oynayacağını açıklar. bundan sonra fenerbahçe'li olduğunu açıklasa da, hayali olduğunu söylese de bir şey değişmez. insanlar empati yapar. ama sen sevimsiz bir şekilde tribüne oynayıp sonra da oyununu tam tersi yönde değiştirirsen insanlar kandırılmış hissederler ve insanlar onları kandıranları sevmezler.

    bakın bütün falsoları dışarıda tutarak yazıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın