• 1523
    talisca'nın, caner'in vs'nin sakatlığının oyunlarını çok etkilediğini düşünmediğim takım. bu adamlar varken de savunmayı doğru düzgün yapamıyorlardı. bu adamlar sahadayken de bireysel beceri ve özellikle caner'in uzaktan yaptığı ortalarla gol atmaya çalışıyorlardı.

    sonuçta ellerinde hala atiba, q7, gökhan inler ve gerçek anlamda bek diyebileceğimiz adamlar bulunuyor. bilic iki sene evvel stopersizlikten necip'i tandemde oynatırken, atiba-veli orta sahasıyla baskı kurmaya çalışırken, ne bileyim olcay şahan'ı falan bek oynatırken yine de dikine kısa paslarla gol bulmaya çalışıyorlardı. ayrıca hakemler de bu kadar yanlarında değildi.

    kısacası sosyal medya ve özellikle ekşi sözlük'teki dallama beşiktaşlılar bu takımı gereksiz yere şişirdikçe güntekin ve medyadaki diğer hırbolar birden bire türkiye'nin barcelonası goygoyuna kapıldı ve takımlarının özellikle ligdeki vasat oyununu göremedi. şimdi ekşi'deki dallamalar eldeki malzemeyle bu kadar diye zırvalıyor. hani lan türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi, en alternatifli kadrolarından biriydiniz. ne oldu şimdi? daha kötüye gitsinler maçlarını 5-10 bin kişiye oynamaya başlayacaklar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın