• 23
    ne hale getirdiler güzel ülkemizi... allah yardımcımız olsun ağalar. fakat yürüyüşlerle, hdp binasını ateşe vermekle, şehit cenazelerinde atılan sloganlarla, öl de ölelim vur de vuralım nâralarıyla, doblonun arkasına osmanlı tuğrası yapıştırıp, arabanın her yerine bayrak asmakla, terör bitmez.
    peki nasıl biter? hukukun üstünlüğünü, demokrasiyi, özgürlükleri damarlarımızda hissederek. doğruya doğru eğriye eğri diyerek. suç işleyenlere adil bir şekilde cezasını verip masumlara hukuksuzca, aptal saptal suçlar isnat ederek cezaevinde yatmaya mecbur bırakmayarak. buraya bir şeyler yazarken yani fikrimi dile getirirken acaba başıma bir iş gelir mi diye korkmayacak şekilde rahatça yazarak, biraz düşünerek, fikir yürüterek, körü körüne bağlanmayarak, gerçeğin, doğrunun ne olduğunu araştırarak bulup, sorgulamayı öğrenirsek biter.
    tv kanalları ağız birliği edip bir konuyu ele alıyor. sonrasında hurraaa ülkecek o konuya kanalize olup, onunla ilgili düşünüp, kafa yoruyoruz. esas konunun ne olduğunu düşünmüyoruz, halledilmesi gereken onca konu varken aptal saptal, ülke gündemi ile alakasız, beyin kırıntısı dahi olmayan insanların sahne aldığı, bizleri gerçeklerden tamamen uzaklaştıran tv programlarına bakmayıp, onlara pirim vermeyerek biter. sadece terör değil her sorun bu şekilde hallolur.
    ne alaka değil mi terörle tv programı... beynimizi uyuşturmaktan başka hiç bir sikime yaramayan dangalakça programlarla uyutuyorlar milletimizi!
    düşünmekten uzaklaşıyoruz.
    zaten birileri bizim adımıza düşünüp gereğini yapıyor ne gereği var düşünmeye, zaten şehitler benim yakınım da değil, az bi kızarım yarın bir gün o da unutulur. devlet 2-3 kuruş yardım da yapıyorsaaa off değme keyfime. aç x tv de ki y evlendirme programını da kim kime ne diyecekmiş onu izle boşver düşünmeyi. boşver kafa yormayı, boşver eleştirmeyi...
    not: renktaşlar çok doluyum, daha doğrusu doluyuz daaa... söylenmiyor işte şu hukuksuzluğun zirve yaptığı güzel ülkemizi ne hale getirdiler. allah şu güzel ülkemizde bizlere, bombaların patlamadığı, şehit haberlerinin gelmediği, herkesin mutlu mesut yaşadığı, hukukun herkese adil davrandığı, özgürlüklerin dolu dolu yaşandığı günler nasip etsin. amin.
    http://gss.gs/2D3.jpg sen sandıkta gerekeni yapma, sonra tüm binaları yaksan ne yazar. biter mi terör? bitmez!
App Store'dan indirin Google Play'den alın