• 2266
    üzüntüden değil sinirden ağlıyorum sözlük.

    çözüm süreci denen hıyanet sürecine destek verip 17 aralık öncesi pensilvanya ile sevişen, ülkenin tüm terör örgütleri ile yatakta basılmış kişi ve kurumlara; devletin yüzlerce imkânı var iken bir bok yapmamasına, çocuklarını askere göndermeyip, kızlarını yurt dışında okutup ekranlara çıkan ve "şehitlik çok özel bir mevkidir" diyen sinsilere, dün ankara'da "şeriat isteriz diyen" kadınlara, pişmiş kelle gibi sırıtan ve bıyık altından gülen aramızdaki terörist sempatizanlarına, kahramanmaraş'ta bugün tv'ye çıkıp "halep'e ağlamalıyız" diyen hükûmet elemanına, bunlara gram ses çıkarmayan a.k aziz türk milletine, 20 yaşında iken kendimi 65 yaşında hissettiren ulu devletime, en küçük tepkide, "intikam istiyoruz" dememizde "iç savaş, kardeşlik, barış, berbaerlik, x'yle, y'siyle, z'siyle" diye başlayan orul orul onun bunun çocuklarına, derdimi anlatamama, batan ekonomiye, gergin insanlara, siyaset ehlinden olmayıp üniforma ile siyaset yapan ve selam dahi vermeyi bilmeyen imam hatipli gn. kr. başkanımıza, onun yardakçılarına

    sinirliyim sözlük. çok sinirli...

    ekleme: heh bunu yazarken başkanı dinledim. 1 haftada ülkede 2 tane patlama oldu. biri polise diğeri askere yönelik ve sivil kayıp da var. siz de dinleyin lütfen, geçen konular şunlar, "fetö, paralel, 15 temmuz, alayınız gelsin, yol, hızlı tren..." sesini de yükseltmiş sanki işe yarayacak. hey yavrum hey be.

    ekleme 2: şimdi de çanakkale, istiklal harbi ruhu diyorlar. atatürk ve inönü'ye ayyaş diyen, enver paşa ve ittihat terakki'ye neredeyse küfür edecek zavallılar bunlar değil miydi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın