resim
Eren Derdiyok
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:FC Schaffhausen
Yaş:36
Uyruk:İsviçre
  • 936
    pres yapabilen, zeki de bir oyuncu. son vuruşları hiçbir zaman üst düzey olmadı. estetik goller alabilmesi güzel, aynı zamanda hava hakimiyeti de var. biraz sakatlık problemi olması kötü bir şey, fakat şimdilik pek bir sıkıntı olmadı bu. yanına pasör ve fırsatçı bir forvet konarsa o zaman tam saha pres için uygun sistem şansı yaratılmış olabilir.

    bildiğin elmander'in bir iki seviye altı profilde bir oyuncu işte. bariz eksikliği kondisyon kapasitesi ve elmander kadar hırslı olmaması. avrupa mantalitesi ile yetişmiş, ligi de bilen, faydalı bir oyuncu. yanına baros gibi, arif gibi, hatta esasen necati gibi bir oyuncu ile 4 sene öncesinin takım kurgusunun önemli bir parçasını farkında olmadan bulmuş olabiliriz. saha içerisine bakacak olursak üç şey eksik, biri felipe melo gibi bir komple orta saha, öbürü ujfa gibi bir komutan ve diğeri de engin gibi yaratıcı, orta saha özellikli ve koşu mesafesi yüksek bir kanat oyuncusu.

    tabi saha içindeki eksikleri tamamlayabilmek adına evvela saha dışındaki noksanları gidermek gerek. mesela önce bir başkan, teknik direktör ve bunların kafaları çalışan, uyumlu birer yöneticiler olmaları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın