• 35
    osmanlıspor çok hızlı hücumcuları olan güçlü bir takım, ligdeki konumuna bakıp aldanmamak gerek. kıçıkırık gaziantep bile bize karşı üç-dört tane %100'lük pozisyona girmişken bu maçta savunmayı öne çıkarmamız intihar olur. maçın büyük bölümünde temkinli oynamak zorundayız.

    haberlere bakılırsa tolga, podolski ve serdar yok. bu durumda eren, selçuk ve semih'in oynaması mecburi hale geliyor. bu kadroyla oynanabilecek tek oyunun yasin'in çapraz koşular yapan bir yardımcı forvet olarak oynadığı bir 4-4-2 olduğunu düşünüyorum. eren'in oynadığı maçlarda çektiğimiz üretkenlik sıkıntısını ancak böyle çözebiliriz. çünkü eren tek forvet olduğunda çok yalnız kalıyor ve kanatlarla etkileşime de giremiyor.

    ortasaha bruma-de jong-selçuk-sneijder dörtlüsünden oluşmalı ve bir bütün halinde hareket ederek rakibin oyun kurmasına müsaade etmemeli. topu kazandığımızda da vakit kaybetmeden yasin'in koşu yoluna oynamalı veya eren'e şişirmeliyiz. çünkü "hücuma çıkarken top kaybetmenin en tehlikeli olacağı maç hangi maçtır" diye sorsan cevabı çok büyük ihtimalle bu maçtır.

    duran topları gole çevirme oranımız iyi, bu yüzden faul ve korner almaya çalışmak lehimize olur. bir şekilde öne geçersek chedjou'yu da oyuna sokup 5-4-1'e dahi dönebiliriz, bu maçta caizdir. son olarak defansif zaafiyetini göz önüne aldığımızda linnes'in kesinlikle sağ bekte oynamaması gerekiyor. bu maç böyle bir riskin alınacağı maç değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın