resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 2618
    3 gol attığı bir maçta takımın en nefret edilen oyuncusu olmayan oyuncu. herkesi kendiniz gibi sanmayın. maç günü istanbul dışındaydım. maçı bir iş dolayısıyla bulunduğum bandırma'da bir kafede izlemek zorunda kaldım. izlediğim kafede hiç kimsenin kendisi hakkında en ufak bir eleştirisini ya da hakaretini duymadım. aksine, herkes hem attığı goller hem de ilk gol sonrası polislerin yanına gitmesiyle kendisini alkışladı, methiyeler düzdü.

    beyinsiz denilen adam her sene 8-10 gol bandında dolaşıyor. bu gollerin çoğunu da pozisyon bilgisinin çok iyi olması sebebiyle atıyor. 11 aralık 2016 galatasaray gaziantepspor maçında attığı üç golü de farklı bölgelerde attı. sağ-sol-orta ve bunların ikisi takip golü. çok çok önemli veri.

    ben yasin'in çok iyi bir oyuncu olduğunu iddia etmiyorum. kaliteli bir galatasaray'da ilk 11 şansı az olur. bu doğru ama yine kadroda olur. şu an bu takımın başına geçip de yasin'i göndermek isteyecek bir teknik adam olduğunu da hiç sanmıyorum.

    kimse kusura bakmasın ama bu sözlükte çok takıntılı, problemli arkadaşlar var. 3-1 kazanılan bir maçta 3 golü atan oyuncuyu eleştirmek hiçbir mantıkla bağdaşmamaktadır. kendisinin vermediği 1-2 pas benzerlerini aynı maçta; sneijder, podolski, eren ve bruma da yer yer verememiştir.

    sneijder'in kaleciyle karşı karşıya kalacağı sırada bruma sol tarafta bomboştu, vermedi.
    bruma'nın ceza sahasına girip poldi'ye verdiği, poldi'nin terse dönerek penaltı beklediği pozisyonda; poldi bursa maçında olduğu gibi 2'ye 1 yapsa bruma kaleciyle karşı karşıya kalacaktı, vermedi.
    bruma'nın ceza sahasına getirip eren'e bıraktığı, eren'in yanda auta gönderdiği şutta ceza sahası içinde 3 tane oyuncumuz bomboştu.
    maçın son anlarında sneijder içerdeki bomboş bruma'yı görüyor ancak bruma topu aldığında önü kapanıyor ve yanında selçuk bomboş bekliyor, bruma ise selçuk'a vermek yerine ters ayağıyla vurmayı deniyor.

    gördüğünüz gibi yer yer tüm oyuncular "sizin dediğiniz gibi; bencillik" yapıyor. bana göre maç anında her oyuncu yer yer kendisine güvenip böyle kararlar alabiliyor. tüm bunları düşünüp "sırf yasin çok bencil" demek biraz hak yemektir. tekrar söylüyorum, kendisini çok tutan biri değilim ama asla bu sözlükte eleştirildiği kadar kötü ya da bencil bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın